Mød vores eksperter

Vi har et kartotek af dygtige mennesker, som brænder for at hjælpe startups. Når du skal lave en forretningsplan, investorpitch eller marketingsstrategi, kan det give utroligt stor værdi, at få hjælp og støtte fra en der har prøvet det før

Christian Søndergaard

Christian Søndergaard

Christian har 20+ års erfaring med international salg og ledelse, primært fra FMCG. De seneste år har Christian arbejdet med indkøbs- og procesoptimering samt med sparring til startups. Christian har siddet i flere bestyrelser, herunder som formand for startups. Christian tror på, at det er mennesker der skaber resultater og at en positiv, uformel tone skaber grobund for innovation og trivsel.

Thomas Ritter

Thomas Ritter

Professor of Market Strategy and Business Development

Thomas har over 20 års erfaring med strategi og forretningsudvikling på tværs af brancher. Han har en stor værktøjskasse, som hjælper både små og store virksomheder med at definere deres formål, udvikle strategier, vælge og fravælge projekter og forretningsområder, og udvikle kundeindsigt og kunderelationer.

Lisbet Mensa-Annan

Lisbet Mensa-Annan

Ledelsesrådgiver | Mentor | Interim

Lisbet har 20+ års erfaring med ledelse, strategi, porteføljestyring, innovative organisationskulturer og digital værdiskabelse. Lisbet hjælper med at afdække hvad der styrker eller bremser fremdrift, og stiller skarpt ind på hvilke rammer der skal til, for at beslutninger kan realiseres. Drivkraften er, at menneskelig trivsel og succes er fundamentet for virksomhedens vækst og bæredygtighed.

Vores samarbejdspartnere

LAd os starte samarbejdet allerede i dag

Klar til at vækste din virksomhed? Finde funding? Udforme salgsstrategi?