Kundecases

Succeshistorier

Acumex

Niklas Hall, CEO

Læs kundecase

Vi har i Acumex benyttet os af Growth Angels i forbindelse med vores salgsaktivitet i Danmark. Vores forhandlings-software henvender sig til erhvervslivet og i B2B markedet er det vigtigt, at få den rigtige indgang til virksomheden.

Da vi samtidig var interesserede i at afsøge nogle for os nye markedssegmenter, så havde vi nogle ideer, som vi gerne ville have kvalificeret. I samarbejde med Josefine Nyberg Jespersen og Marco Nielsen fra Growth Angels lykkedes det os at få defineret nogle relevante kandidater indenfor de nye markedssegmenter.

I den forbindelse fik vi god ekspertsparring fra Josefine og Marco, som proaktivt kom med relevante forslag, som vi inddrog i den endelige plan. Growth Angels fik også booket de første møder med de relevante kontaktpersoner, hvilket bidrog til en mere effektiv salgsproces.

Ved enkelte salgsmøder deltog Josefine, med det formål at kunne give feedback på processen, så den også kunne blive forbedret. Alt i alt fik vi et rigtig stort udbytte ud af vores samarbejde.

GoPandaBox

Nanna Rømer, Managing Partner

Læs kundecase

GoPandabox trængte til nye kræfter og jeg blev anbefalet at tage en dialog med Josefine fra Growth Angels. Hun forstod hurtigt konceptet og havde en profil i sit netværk der havde præcis de kompetencer som jeg eftersøgte.

Hvor vi er efter en testperiode, er blevet partnere i den anbefalede virksomhed.

Recruitio

Stine Amina Toft, CEO & Founder

Læs kundecase

​Growth Angels har en solid forretningsforståelse, og derfor booker de møder af en høj kvalitet. Alle de møder vi har fået booked er relevante, og de fleste er resulteret i salg eller spændende leads til vores pipeline.​

First-8

Anders Kjærsgaard, Co-founder

Læs kundecase

Vi fik kontakt til Josefine gennem et netværksarrangement i Aarhus. Her fik vi forklaret hvilke udfordringer vi havde med vores salg og opbygning af pipeline.

Vi havde ikke overblik og en professionel opbygning af dette. Josefine var utrolig effektiv og fik opstillet en plan for et muligt samarbejde. Både omkring vores salgskanaler, pipeline og nye kundemøder. Ligeledes spillede Josefine os ind til relevante sparringspartnere i hendes netværk.

Vi fik opbygget en pipeline og gik ud fra denne i gang med at afholde kundemøde som Josefine og Marco fik arrangeret for os.

Til de større møder med eventuelle businesspartnere, deltog Josefine også i møderne. Vi har været meget glade for det samarbejde vi har haft med Josefine og vil anbefale hende og teamet til virksomheder som står i vores situation.

Flextribe

Marianne Hyltoft, CEO & Founder

Læs kundecase

Growth Angels har gjort en kæmpe forskel for vores startup rejse. Både i form af løbende dialog og sparring, men samarbejdet har hovedsagligt drejet sig omkring opbygning af pipeline, hvor de har sat mere end 50 møder op, herunder nogle af danmarks største virksomheder.

Bykalender

Sune Vestergaard, CEO & Founder

Læs kundecase

Bykalender har gennem flere år samarbejdet med Growth Angels med henblik på at videreudvikle vores forretning.

Samarbejdet har været særdeles konstruktivt, og er altid forløbet professionelt og indenfor de aftalte rammer. Outputtet af vores samarbejde har været fordelagtigt, fremadskuende og profitabelt.

Jeg kan derfor kun tale positivt om vores samarbejde med Growth Angels.

GotYouCovered

Thomas Grønvold Christensen, CEO & Co-founder

Læs kundecase

Growthangels har hjulpet os med at lægge en konkret salgsstrategi. Man kan mærke, at de har kompetencer indenfor mange områder, og har stor erfaring.

Den erfaring brugte de til at hjælpe GotYouCovered videre, og rådgive os til at få et meget mere organiseret salgsarbejde.

De kan klart anbefales, da man kan mærke, at de ikke giver op, hvis den første løsning ikke bærer frugt.

LAd os starte samarbejdet allerede i dag

Klar til at vækste din virksomhed? Finde funding? Udforme salgsstrategi?