Hvem er vi?

Siden 2018 har vi hjulpet en bred vifte af danske startups, med at løse de udfordringer de har mødt i deres vækstrejse

Vi mener ikke at en god ide kan stå alene, den skal støttes op med en god strategi og valideres i markedet, før der tænkes i investeringer og vækst.

Dertil mener vi at det er de færreste iværksættere som kan klare alle relevante opgaver, alene med deres eget kompetencesæt.

Der er brug for tankediversitet og kompetencediversitet igennem de forskellige dele af vækstrejsen.

Det er for eksempel meget forskellige evner der er i spil, fra der udvikles på ideen, til at den skal sælges til investorer, kunder eller andre samarbejdspartnere. Nogle opgaver kræver fordybelse, grundighed og branchekendskab, andre kræver udadvendthed, mennesketække og stort drive. Relevant netværk er også altid en kæmpe styrke.

Da vores virksomhed blev stiftet, havde vi ingen anelse om hvordan den ville udvikle sig, til den måde vi arbejder på i dag.

Den første periode, arbejder stifteren Josefine alene på et projekt ad gangen, for at finde det næste væksteventyr, men i den process, blev hun kontaktet af flere og flere startups, som havde brug for hjælp af forskellig art.

Det ledte til en fyldt kalender og behov for ekstra ressourcer, især på opbygning af pipeline, derfor kom Marco Nielsen til i november 2019 og vi blev til et team.

Det gav os også mulighed for at variere vores ydelser, da Marco har uddannelsesbaggrund i og erfaring med markedsresearch og prisresearch.

Lige fra starten har vi samarbejdet tæt med vores netværk af investorer, som løbende ser på de cases vi præsenterer og dertil gerne hjælper med sparring, også på de projekter som de ikke vælger at går ind i.

Det inspirerede os til at samle et bagkatalog af dygtige og erfarne mennesker, som enten har interesse i startup miljøet eller har en stilling i en stor virksomhed og nyder afvekslingen det giver at sparre med spændende iværksættere.

Vi har både arrangeret “Startup dage” hvor få udvalgte startups får en hel time med et relevant panel af eksperter, som repræsenterer forskellige essentielle kompetencer, det kunne for eksempel være; økonomi, marketing, digitalisering, salg og organisation.

Her får de mulighed for at beskrive største udfordringer og potentialer, for efterfølgende at få panelets bud på strategi og eksekvering.

Ind i mellem arrangementerne, sætter vi dialoger op i mellem relevante matches og vi kan også være behjælpelige med at finde advisory boards og bestyrelsesmedlemmer.

År har vi hjulpet

Glade kunder

Faciliterede møder

Menneskerne bag Growth Angels

Josefine Nyberg Jespersen

Josefine Nyberg Jespersen

Founder & CEO

Erfaren iværksætter med flere exits i rygsækken. Stærk netværker med bred kontaktflade i det danske erhvervsliv.

Hendes kompetencer ligger indenfor opbygning af salgsorganisationer, salgstrategi og funding.

Marco Møller Nielsen

Marco Møller Nielsen

Business Developer

Extrovert, stor smilende samt højt humør definere hvordan Marco er som person, hvilket præger hvordan han arbejder.

Hans kompetencer ligger indenfor salg, markedsresearch og produktudvikling. 

Emilie Bro-Jørgensen

Emilie Bro-Jørgensen

Marketingmedarbejder

Med fokus på kommunikation og udvikling arbejder Emilie målrettet – altid med et smil på læben.

Hendes kompetencer ligger indenfor kommunikation, markedsføring og forretningsudvikling. 

LAd os starte samarbejdet allerede i dag

Klar til at vækste din virksomhed? Finde funding? Udforme salgstrategi?