Hvem er vi?

Siden 2017 har vi hjulpet en bred vifte af danske startups, med at løse de udfordringer de har mødt i deres vækstrejse

Growth Angels har til formål at støtte og hjælpe startups især i den første fase af deres vækstrejse. Den vækst og udvikling vores stifter Josefine har drevet i sin tid som direktør for en større virksomhed, motiverede hendes til at skabe Growth Angels hvor hun kunne bidrage med især salgskompetencer til ihærdige iværksættere, så de mange gode idéer kunne blive ført ud i livet.

 Da virksomheden blev stiftet i 2017, arbejde Josefine alene og primært kun på ét projekt ad gangen, hvor hun kunne bidrage med relevant hjælp og sparring. Hurtigt begyndte Josefine at blive kontaktet af flere og flere startups som efterspurgte hendes kompetencer. I takt med at efterspørgslen steg, steg behovet for yderligere ressourcer og kompetencer også. Det har betyder at teamet er blevet udvidet med kompetencer indenfor markedsresearch, prisresearch og kommunikation og det er blevet muligt at tilbyde startups en mere varieret rådgivning og hjælp.

 Vi er af den overbevisning, at en god idé ikke kan stå alene. Den skal først valideres på markedet og støttes af en god strategi, før man kan begynde at gøre sig tanker om vækst og større investeringer. Derudover er det vores erfaring, at det er de færreste mennesker som kan klare alle relevante opgaver alene udelukkende med deres eget kompetencesæt. Vi mener at der er brug for tankediversitet og forskellige kompetencer i hver etape af vækstrejsen, og det er her vi kommer ind i billedet.

 Vi vil især trække på vores erfaring, i forhold til at gennemskue hvor der skal sættes ind og hvilke evner der skal i spil. Skal din idé udvikles, så den kan sælges ind hos investorer, kunder eller samarbejdspartnere? Eller kræver din idé et større branchekendskab og markedsresearch?

Det er her vores store netværk bliver fordel.

 Lige fra starten har vi haft et tæt samarbejde med et netværk af investorer, som vi løbende præsenterer cases for. De hjælper også gerne med sparring på deres niche områder, selv på projekter de ikke vælger at investere i. Vi ser en afgørende fordel i at kunne trække på kompetente mennesker, som har konkrete erfaringer med startups og kan spotte et stort potentiale. Vi har derfor samlet et netværk af dygtige og erfarne mennesker, som vi gør brug af, for at skabe det bedste fundament for din startup.

 Vi arrangerer “Startup Dage” hvor udvalgte startups får en hel time sammen med et relevant panel af eksperter, som repræsenterer forskellige essentielle kompetencer indenfor eksempelvis økonomi, marketing, digitalisering, salg og organisation. Her får du mulighed for at beskrive de største udfordringer og potentialer i din startup, for efterfølgende at få panelets bud på strategi og eksekvering. Derudover skaber vi dialog mellem relevante matches, og vi kan på den måde også være behjælpelige med at finde advisory boards og bestyrelsesmedlemmer.

År har vi hjulpet

Glade kunder

Faciliterede møder

Menneskerne bag Growth Angels

Josefine Nyberg Jespersen

Josefine Nyberg Jespersen

Founder & CEO

Erfaren iværksætter med flere exits i rygsækken. Stærk netværker med bred kontaktflade i det danske erhvervsliv.

Hendes kompetencer ligger indenfor opbygning af salgsorganisationer, salgstrategi og funding.

Emilie Bro-Jørgensen

Emilie Bro-Jørgensen

Kommunikationschef

Med fokus på kommunikation og udvikling arbejder Emilie målrettet – altid med et smil på læben.

Hendes kompetencer ligger indenfor kommunikation, markedsføring og forretningsudvikling.

Marco Bondo Nyberg Eriksen

Marco Bondo Nyberg Eriksen

Ansvarlig for Roskildekalenderen

Fokuserer på kommunikation og koordinering, Marco er en livlig lærenem ung mand, der altid er klar på en ny udfordring. 

Hans kompentencer ligger indenfor kommunikation.

LAd os starte samarbejdet allerede i dag

Klar til at vækste din virksomhed? Finde funding? Udforme salgsstrategi?